Alla inlägg den 5 januari 2013
3 dl ris
3 msk koncentrerad kycklingfond
4 kycklingfiléer
150 gr färskost med vitlök/örter
3 dl vatten
1 msk vetemjöl
Koka riset enligt förpackningen.
Koka upp vatten med fonden. Lägg i kycklingfilén och låt den koka i ca 10 minuter (under lock). Ta upp kycklingen och vispa ner osten tillsammans med mjölet (utrörd i lite vätska så den inte klumpar sig). Låt såsen koka ett par minuter innan du lägger tillbaka kycklingen. Klart!!
Servera med brysselkål (enl receptet men det har aldrig vi, det är inte gott) och svartvinbärsgelé.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 | 5 | 6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
31 |
||||||
|